Bine ai venit!

Astia care va place si ati facut un obicei sa imi dati comuri cu injurii la adresa mea, nu o mai faceti ca eu oricum le sterg!

miercuri, 27 octombrie 2010

Pentru ce traiesti cu adevarat?


Ai facut-o? Da tu ai facut-o, ti-ai pus vreodata intrebarea pentru ce traiesti, pentru ce iti traiesti aceasta viata? Poate ca ti-ai puso... dar nu indajuns de des sa iti dai seama pentru ce traiesti cu adevarat! Viata nu inseamna numai asa... hai ca o traiesc si gata... inseamna si in ce scopuri o traiesti! Ai vreun plan in legatura cu ea, cum sa o traiesti deacum inainte?
E absurd sa nu sti ce vrei de la viata, sa nu sti cum sa o traiesti cu adevarat?
Tu pentru ce traiesti? Pentru bani, droguri, prostitutie si alte placeri trupesti care la un momen dat majoritatea vor disparea? Tu pentru ce traiesti? E un raspuns cam dificil pentru anumite perosane care nu stiu ce este aia o viata, care nu au trecut prin necazuri grele si traiesc si acum pe picior mare! Viata nu e o tenelovela, trebuie sa fi sigur ce faci cu ea cu adevarat! Viata e una singura care merita traita daca sti si cum.
Voi pentru ce traiti cu adevarat? Cum am mai spus nu mie trebuie sa imi spuneti ci voua, voi trebuie sa va analizati anumite intrebari! Viata e traita in milioane de feluri, unele daunatoare individului iar aletele nu! Sunt sigur ca mii de tineri au ajuns la concluzia ca trebuie tratata si traita viata si felul ei de trai numai pentru distractie, femei, barbati, bautura si alte lucruri care te fac sa te simti bine! E patetic felul acesta de gandire, sa iti creiezi multe vicii de care te lasi cu greu de ele.... Realitatea cruda pe unii poate ca nu ia lovit, acea realitate in care sa ajunga la rezultatul ca viata nu trebuie traita numai pentru placerile trupesti! Tu ai trait viata ta pana in momentul actual facand si bine nu numai rau, te-ai anilzat indeajuns incat sa iti dai seama ca ceea ce faci si anumite vicii ale tale te conduc spere moarte? Te-ai gandit la acest lucru? Ai ceva de gand sa faci deacum inainte cu viata ta? Sau poate ca vrei in continuare sa iti traiesti viata asa monoton fara nici un scop! Tu ce ai de gand cu tine? Pentru ce traiesti cu adevarat? Viata nu trebuie traita numai pentru placerile trupesti, glorie, faima, avere, o anumita reputatie de nivel mare in societate! Daca sti ca ai anumite vicii care iti fac rau, LASALE deoparte si analizeazate PENTRU CE TRAIESTI CU ADEVARAT!

Un comentariu:

  1. ai zis la un moment dat si despre partea materiala care zici tu ca nu conteaza dar crede`ma ca daca stai sa te uiti mai bine este cea mai importanta pentru ca banii sunt singura fericire care a mai ramas cu adevarat ...fara ei oricat de mult ai iubi tot nu poti fi fericit

    RăspundețiȘtergere