Bine ai venit!

Astia care va place si ati facut un obicei sa imi dati comuri cu injurii la adresa mea, nu o mai faceti ca eu oricum le sterg!

luni, 19 iulie 2010

Lumea in care traim


Traim vremuri de schimbari profunde ale pamantului si oamenilor. Lumea sa schimbat profund, nu mai aveam aceaias speranta pe care o aveam candva, nimic nu mai e cum erea si aici ma refer la oameni si la calamitatile uluitoare cu care se confrunta aceasta lume zi de zi. Prieteniile dispar, certurile in familie le auzi fara se vrei de la cine te astepti mai putin. Aceasta lume pe mine ma facut sa imi schimb viata, am reusit sa vad prezentul cu alti ochi. Nimic nu ma mai uimeste parca tot ce aud nou legat de violenta, rutina in care traiesc oamenii, viata lor deprimata, parintii care nu mai au controlul asupara copiilor lor, parca, parca nimic din toate acestea si mai multe chiar nu ma mai uimesc, totul este o reluare dezstroasa si cand te astepri mai putin, o continuare mai dezastraoasa si mai oribila ca in prezent se poate intampla. Anturajele, crimele, rutina, violenta toate mi-au schimbat viata enorm. Orice pericol te poate asteapta cand iti este lumea mai draga, te poate distruge sau poate sa ii distruga si pe cei care ii iubesti. Respectul din aceasta lume asupara ta parac nu mai exista, a fost dat uitarii, faima si averea nici macar nu te cunosc, poate doar pe unii care au facut din faima si avere o rutina zilnica si nu se pot lasa de ea si pot sa ajunga sa comita miliarde de victime pentru cateva milioane. Fericirea, buna dispozitie, respectul si alte lucruri care te faceau inainte fericit nu mai exista pe aceasta lume in momentul actual. Totul sa distrus, a rams doar o cenusa groasa in sufletele oamenilor pe care din pacate ei au creiato cu mainile si faptele lor!

2 comentarii:

  1. Este o lume plina de razboaie de genocid si de crime pe care tarfele politice le`au mascat cu acest concept de pace.Respectul este egal cu indiferenta iar moartea este parca cea mai simpla cale de scapare

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce le place oamenilor sa auda: "Totul va fi bine" dar nimik din totul nu va mai fi, cel putin in acesta lume!

    RăspundețiȘtergere