Bine ai venit!

Astia care va place si ati facut un obicei sa imi dati comuri cu injurii la adresa mea, nu o mai faceti ca eu oricum le sterg!

miercuri, 28 iulie 2010

Moarte si Viata


Viata si moarte. Ham... la ce ma gandesc, moarte si viata. Oamenii de multe ori se gandesc "Ce e viata asta? Parca mai bine mort decat viu!" Mda pai asta cam asa e! Uni ajungem sa ne gandim la ce e mai rau. Pai asa si este daca traim intr-o lume in care parca pierdem numai noi! Dar ce sa facem sa murim sau sa traim? Parca traind suntem ca si morti iar dupa moarte paraca revine viata. Dupa moarte abia atunci incepe viata falpitanta! Cred uni dar, parca lipseste ceva... fericirea asta cand traiesti, parca dispare incetul cu incetul nu? nu prea, nu prea te simti bine traind parca ai vrea sa dai coltul asa umpic! Hai recunoaste! Parca te macina ceva asa traind intr-o lume ca asta! Cu un viitor nu prea fericit, mai meru certuri, dai peste cretini, tampiti etc. Nu prea iti place viata asta! Dar, ce faci dupa ce mori ? Esti constient ca osa vina si o judecata , sau nu esti ? Aoleu daca nu esti atunci ai trait degeaba! Vine si judecata! Stai linistit ca nu numai tu vei fi judecat, vor fi si nenorocitii nostri de dusmani si ai sa vezi ce rau va fi atunci! Ceao, te las ai grija pe unde calci sa nu te impiedici!

3 comentarii:

  1. Unii spun ca e mai bine dupa ce mori..ma intreb cum s`ar putea sti asta :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Faza cu "mai bine mort decat viu " este un fel de "sa ii prostim pe prosti"..trebuie sa invatam sa ne si ridicam atunci cand cadem ..viata o intelegem privind inapoi si o traim privind in fata ..sa ne ridicam din propria noastra cenusa ..sa nu ne pese de ceilalti cum nici lor nu le pasa de noi..nu lasa teama sa te opreasca din joc..continua sa joci..de ce sa iti fie teama ?de ce parasesti cv ce nu ai terminat ?daca esti las..abandoneaza`ti viata ..daca vrei sa dai dovada de curaj traieste`ti viata chiar daca sti ca nu exista nimic bun in ea..si poate viata nu are rost..dar ce frumos sa`i dai un sens

    RăspundețiȘtergere