Bine ai venit!

Astia care va place si ati facut un obicei sa imi dati comuri cu injurii la adresa mea, nu o mai faceti ca eu oricum le sterg!

duminică, 8 august 2010

6 semne ca esti un bou si ai o viata de cacat




1 Te crezi destept, chiar daca nimeni nu iti confirma asta; “invatarea din greseli” nu exista pentru tine, desi faci o gramada de tampenii le repeti de mai multe ori, convins fiind ca nu poti gresi; esti mai prost decat un mamifer inferior, umanitatea din tine e reprezentata doar de orgoliu stupid.
2 Sexul pentru tine se reduce la sintagma “laba trista in batista”; consideri femeile inferioare, le vezi ca pe niste obiecte sexuale, te porti vulgar si mitocan cu ele, dar te astepti sa ti se aprecieze virilitatea si masculinitatea ta debordanta, esti extrem de mirat ca asta nu se intampla si te refugiezi in pornografie (fara sa recunosti asta), concluzionand cu un aer de pretinsa superioritate ca persoanele de sex opus nu te merita.
3 Esti urat si devii zi de zi tot mai urat; burta iti creste, puti ca un cioban, esti plin de par peste tot, te imbraci ca un cocalar, esti gelat si ai inceput de chelie, nu faci miscare decat intre frigider si fotoliu. Te doare la banana de aspectul tau… in fond lumea trebuie sa te aprecieze pentru ceea ce ai in interior, nu-i asa?
4 Uiti cine tea crescut si dupa ce imbatraneste abia astepti sa ia pensia ca apoi sa ii dai in cap si sa te faci ca nu sa intamplat nimik si sa dispari ne vazut dar, nu cu mana goala evident, cu pensia.
5 Esti un curvar te cuplezi cu o gagica buna si evident bogata ca asa tea nescut pe tine mata, o saracie, dupa ce te cuplezi cu ea te insori evident cu ea, ca apoi sa iti folosesti tehnicile tale de taran si sa o otravesti si sa traiesti fericit cu toata averea pe care iai luat-o.
6 Idealul tau in viata este repausul total, daca se poate facut in ciuda serviciului sau al altor obligatii; cand iesi si bei multe beri cu prietenii tai ratati uitandu-va la fotbal (adica la alti ratati care fug dupa o minge, dar care sunt mult mai bine platiti decat voi), te afli in extaz. Maximul posibil de fericire pentru tine a fost atins… daca si chelnerita blonda, machiata abundent si cu tzatzele mari, ti-ar face un blowjob in pauza meciului, in buda localului inscriptionat cu fecale pe pereti, cu siguranta ai ajunge la nirvana.
Aceste semne sunt doar 6 dar ele sunt mai multe dar, tu daca esti un ratat sti evident care sunt semnele care le oferi oamenilor ratati ca si tine care nu le vad cu ochiul liber, asa ca nu ti le mai zic eu! Un ratat se cunoaste dupa cararacterul sau de "vai sunt si eu tare si smecher, nimeni nui ca mine!" care isi traieste viata la maxim in preajma ratatiolor cu un comportament familiar lui ! Ferestete de ratatii din jurul tau sa nu cumva sa ajungi ca si ei!

Un comentariu: